8.4 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Dva reprezentativca potekla su u dalmatinskom niželigašu. Klub im je poželio sreću

Pročitajte još:

Za dva dana hrvatska nogometna reprezentacija igra prvu utakmicu na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Uoči utakmice s Marokom, dalmatinski niželigaš GOŠK iz Kaštel Gomilice pohvalio se s činjenicom da su u njegovoj omladinskoj školi prve nogometne korake napravili čak dva aktualna hrvatska reprezentativca.

Radi se o Mariju Pašaliću i Marku Livaju. GOŠK je na svom službenom Instagram profilu podijelio je fotografiju starih iskaznica kojima su Pašalić i Livaja bili registrirani kao njegovi igrači. Pašalić je rođen 1995. godine, a Livaja je dvije godine stariji.

“S ponosom ističemo što su među reprezentativcima za jučer započeto Svjetsko prvenstvo dva igrača koja su svoje prve nogometne korake napravili u našem klubu, Mario Pašalić i Marko Livaja. Ovim putem, njima i cijeloj reprezentaciji želimo svu sreću i što bolji plasman na svjetskom prvenstvu.

Glavni cilj u radu kluba je upravo uspješnost naše škole nogometa, i da u budućnosti hrvatskom nogometu damo što više vrhunskih igrača i reprezentativaca”, poručili su svojim bivšim članovima iz GOŠK-a.

Podsjetimo, obojica su nakon GOŠK-a stigli do Hajduka. Pašalić je nakon debitantske sezone prodan u Chelsea za koji nije nastupio, ali se nakon brojnih posudbi etablirao kao važan igrač Atalante, a u karijeri je zabio za veznjaka impresivnih 79 golova. Livaja je prije nastupa za prvu ekipu Hajduka otišao u Inter, a nakon godina lutanja i dobrih igara u Grčkoj, lani se vratio u Split.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
8.8 ° C
9.4 °
7.8 °
83 %
1.5kmh
75 %
Sri
9 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: