19.8 C
Zagreb
Nedjelja, 1 rujna, 2024

FIFA nahvalila Modrića sažela sve genijalnosti u jedan video: ‘Ne postoji dovoljno riječi da se on opiše’

Luka Modrić protiv Maroka će odigrati svoju posljednju utakmicu za Hrvatsku na svjetskim prvenstvima.

Pročitajte još:

Nogometna reprezentacija Hrvatske protiv Maroka će igrati za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu. Dalić je najavio kako bi priliku mogli dobiti igrači koji dosad nisu igrali, no vrlo vjerojatno trebali bismo vidjeti kapetana Luku Modrića na terenu.

Veznjaku Real Madrida i Vatrenih ovo će biti vjerojatno posljednja utakmica na mundijalima i njegov prvi napad na brončanu medalju. Iako je kapetan želio zaključiti karijeru na svjetskim prvenstvima zlatom, Argentina je bila bolja u polufinalu. No on sad ima priliku dodatno popuniti svoju trofejnu riznicu u kojoj trenutačno visi srebro iz Rusije.

Koliko Modrić znači za hrvatsku reprezentaciju istaknuto je nebrojeno puta, kao i to koliko je bio bitan u njenom pohodu na srebro u Rusiji, kad je bio proglašen najboljim igračem svijeta. Kako je tada igrao istaknula je i FIFA na svom profilu na Twitteru u 50-ak sekundi dugom videu uz koji je napisala: “Ne postoji dovoljno riječi da se opiše Luka Modrić na Svjetskom prvenstvu 2018. godine.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

Baby Lasagna poželio sreću Vatrenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije

BABY LASAGNA na Facebooku je poželio sreću Vatrenima, koji danas igraju protiv Španjolske. Glazbenik je pozirao u dresu hrvatske...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
19.8 ° C
19.8 °
18.6 °
88 %
1.5kmh
0 %
Ned
34 °
Pon
34 °
Uto
35 °
Sri
36 °
Čet
28 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9041
GBP
1,1871
CHF
1,0636
CNY
0,1275
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: