13.7 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Francuski mediji: Brazil je zaboravio na Modrićeve riječi

Pročitajte još:

Hrvatska se plasirala u polufinale Svjetskog prvenstva u Katru, gdje će igrati protiv Argentine. Pobjedu momčadi izbornika Zlatka Dalića komentirali su brojni svjetski mediji, a komentar je napisao i francuski So Foot.

“Za Hrvatsku, smrt može pričekati”, naslov je teksta u kojem navode: “Hrvatska je požrtvovnošću i fantastičnom organizacijom blokirala Neymara i njegove suigrače te pokrivala svaki centimetar terena. No onda je Neymarova genijalnost donijela vodstvo Brazilu i činilo se da ga vodi u polufinale.

Brazilski navijači slavili su između dva produžetka i nekako zaboravili riječi Luke Modrića, koji je nakon susreta s Marokom poručio da Hrvatska ima velike ambicije i da će rasti kako turnir bude odmicao.”

“Koga briga ako su ukupno samo 46 minuta bili u vodstvu na ovom turniru”
“Hrvatska nije imala što izgubiti. Dalić je naredio igračima da krenu prema naprijed, što se isplatilo. Na teren je poslao Antu Budimira, Lovro Majer bio je podrška Modriću u kreaciji, a Bruno Petković, koji je namjestio šansu Marcelu Brozoviću, dao je nadu za jedva četiri milijuna stanovnika male države iz južne Europe, uvijek uspješne u sportu.

Kao i protiv Japana, stvar je u svoje ruke uzeo Dominik Livaković. Obranio je Rodrygov udarac i uplašio ostale brazilske izvođače. Hrvatska nije iznenađenje, opet je odbacila tvrdnje da je u padu i da su je dostigle godine.

Hrvati su bili polufinalisti na svom prvom Svjetskom prvenstvu 1998. godine. Sada su treći put u svojoj povijesti ušli u polufinale. Koga briga ako su ukupno samo 46 minuta bili u vodstvu na ovom turniru”, zaključuje So Foot.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.6 ° C
14.9 °
11.8 °
80 %
3.6kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
24 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
11 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: