6.8 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Gvardiol: Je li bio penal na meni? Nije bitno, treći smo na svijetu

Hrvatska je od početka utakmice stisnula Maroko, čijim je igračima ušla ‘voda u uši’, a onda je bljesnula prekrasna akcija Vatrenih.

Pročitajte još:

Dobili smo faul na negdje 30-ak metara od gola po sredini malo s lijeve strane, Modrić i Majer fingirali su izvođenje slobodnog udarca, da bi duga lopta Majera našla Livaju koju glavom vraća na Gvardiola, koji u letu glavom zabija za 1:0 Hrvatske u sedmoj minuti.

No vodstvo Vatrenih trajalo je samo dvije minute, kada je sličnu situaciju i nabacivanje u naš šesnaesterac iskoristio je usamljeni Dari koji zabija za 1:1 u devetoj minuti.

Let Gvardiola kroz kazneni prostor Maroka možete pogledati OVDJE.

Hrvatska je osvojila broncu rezultatom 2:1 protiv Maroka u utakmici koja je bila puna uzbuđenja.

Nakon utakmice, Gvardiol je dao izjavu:

“Puno nas nije ni svjesno što smo napravili. Pokazali smo da je sve moguće kad je najteže. Teško je opisati ovaj osjećaj. Pratio sam prije četiri godine na moru ove utakmice i vidio kako je našim igračima bilo teško tamo.

Mojim roditeljima posvećujem ovu pobjedu. Bez njih ne bih bio tu. Veselimo se povratku u Zagreb i slavlju s našim obiteljima. Nisam siguran je li bio jedanaesterac, zakačio me po nogama, ali to sad nije ni bitno”, rekao je Joško Gvardiol.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
7.2 ° C
8.8 °
4.8 °
80 %
1kmh
0 %
Čet
7 °
Pet
14 °
Sub
9 °
Ned
10 °
Pon
8 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: