12.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Luka Modrić odgovorio na pitanje koje zanima cijelu Hrvatsku: Ostajem igrati za Hrvatsku u Ligi nacija

Za seniorsku reprezentaciju je debitirao u ožujku 2006. u prijateljskom susretu protiv Argentine, a susret za broncu protiv Maroka bio je njegov 162. nastup u dresu "Vatrenih", pritom je postigao 23 gola, njegov trag u reprezentaciji teško da će biti nadmašen. Kapetane, hvala ti na svemu!

Pročitajte još:

HRVATSKA je drugi put u povijesti osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu. U utakmici za treće mjesto na SP-u u Kataru svladala je Maroko 2:1 golovima Joška Gvardiola i Mislava Oršića. Utakmicu je odmah po završetku komentirao kapetan Hrvatske Luka Modrić.

“Napravili smo nešto stvarno strašno za hrvatski nogomet. Htjeli smo zlato, bili smo blizu. Možemo biti ponosni na našu igru i odlazimo kao pobjednici u Hrvatsku. Idemo se proveseliti sad u Hrvatsku. Uspjesi s reprezentacijom su za mene posebni i čine me sretnim. Kao momčad smo narasli jako puno. Hrvatska nije čudo koje se dogodi svakih 20 godina. Ne mogu na nas sad gledati kao dark horsea, nego kao jednu silu u nogometu. Zadnjih su godina mladi igrači pokazali kvalitetu, donijeli su energiju.

Budućnost našeg nogometa je svjetla. Neki su po prvi put tu i osvojili su medalju. Meni je trebalo za to 12 godina. Prošao sam sve i svašta. Oni to trebaju cijeniti. Igrat ću za Hrvatsku dalje u Ligi nacija. Nakon toga ćemo vidjeti kako dalje”, rekao je Luka Modrić.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: