5.1 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

HNS otkrio zbog čega FIFA tereti Hrvatsku: ‘Prijavljeni smo zbog takvog ponašanja navijača kao i transparenata’

Pročitajte još:

Vratar Kanade Milan Borjan poznat je po svojim stavovima i navijači Hrvatske imali su ga na piku od početka utakmice.

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) otvorila je u utorak disciplinski postupak protiv hrvatske reprezentacije zbog ponašanja navijača na utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Kanade, objavila je FIFA na svojim stranicama.

Sve je kulminiralo na utakmici Hrvatske i Kanade u nedjelju (4-1). Kada god je primio loptu, uslijedile su salve zvižduka. Bio je meta hrvatskih navijača koji su vrijeđali njega i njegovu suprugu Snežanu. Zbog svega bi mogao nastradati HNS. Kako je prenio AP, Fifa je pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza zbog uvreda na račun Milana Borjana.

O svemu se oglasio i HNS:

“Disciplinska komisija Fife otvorila je disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza zbog ponašanja dijela navijača na utakmici FIFA Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Kanade. HNS je prijavljen zbog diskriminatornog i ksenofobičnog ponašanja dijela hrvatskih navijača na utakmici protiv Kanade, kao i transparenata takvog sadržaja.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
5.1 ° C
6.6 °
2.8 °
91 %
1.5kmh
0 %
Čet
12 °
Pet
14 °
Sub
11 °
Ned
10 °
Pon
8 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: