21.1 C
Zagreb
Ponedjeljak, 13 svibnja, 2024

Incident uoči finala! Izbila masovna tučnjava među hrvatskim navijačima, otkriveno zašto su se potukli

Hrvatska nogometna reprezentacija od 20.45 na kultnom De Kuipu u Rotterdamu igra svoje prvo finale Lige nacija u trećem izdanju ovog natjecanja. Vatreni na ovoj utakmici imaju veliku podršku navijača, na tribinama ih ima čak 25 tisuća.

Pročitajte još:

Cijeli dan se feštalo, pjevalo, popilo koju, zaista sjajna atmosfera vladala je ulicama Rotterdama na kojima nije bilo incidenta. Od ranog jutra hrvatski navijači preplavili su grad, ‘kockice’ su okupirale ulice pa premda su se naši povremeno miješali sa španjolskim navijačima, izgreda nije bilo.

Korteo od 25 tisuća vatrenih hrvatskih navijača dva sata putovao je od centra grada do stadiona De Kuip gdje Hrvatska nastupa u finalu Lige nacija protiv Španjolske. Čak ni tada, među tolikim brojem ljudi, nije bilo nevolja.

A onda su hrvatski navijači stigli pred stadion i jedan je došao do čovjeka s megafonom i pjevao pjesme o Marku Livaji koji ni nije u Nizozemskoj. Na to mu je prišao drugi navijač kojem se pjevanje nije svidjelo i došlo je do incidenta. Bio je tu početak masovne tučnjave, ali policija je brzo došla i efikasno reagirala, javlja novinarka N1 televizije Jelena Bokun.

Srećom, policija je promptno reagirala i sve se brzo smirilo. Bila bi šteta da su individualci uspjeli pokvariti predivan dan Hrvatske i njezinih navijača.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
21.5 ° C
22.2 °
19.1 °
57 %
1.5kmh
20 %
Pon
22 °
Uto
17 °
Sri
22 °
Čet
18 °
Pet
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9274
GBP
1,1620
CHF
1,0230
CNY
0,1282
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: