12.4 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Antonio Plazibat s gipsom na ruci ga nije spriječila da podrži vatrene

Hrvat sam, navijam za svoje i očekujem dobru utakmicu. Osvojite to! Molit ću za naše igrače, da pobijede, rekao nam je Plazibat

Pročitajte još:

Sutra ću pogledati utakmicu, nakon utakmice otići partijati. Najviše partijam kad izgubim, da to izbacim iz sebe. Možda me nađete kako bauljam roterdamskim ulicama, rekao nam je Antonio Plazibat u subotu nakon poraza od Tariqa Osara u borbi za privremeni pojas teške kategorije u Gloryju.

Sutra ću pogledati utakmicu, nakon utakmice otići partijati. Najviše partijam kad izgubim, da to izbacim iz sebe. Možda me nađete kako bauljam roterdamskim ulicama, rekao je Antonio Plazibat u subotu nakon poraza od Tariqa Osara u borbi za privremeni pojas teške kategorije u Gloryju.

Što je obećao to je i ispunio te je stigao na utakmicu u društvu drugih poznatih u VIP loži. Podsjetimo, delegacija HNS-a jučer s Marijem Mandžukićem također gledala i navijala za Plazibata. Hrvatski je borac za polufinale unajmio zrakoplov s porukom podrške vatrenima.

Dok se penjao stepenicama De Kuipa, susreo je brojne hrvatske navijače koji su ga utješili i stisnuli mu ruku, pronašao je i vremena za fotografiju. Pojavio se s gipsom na lijevoj ruci koju je slomio u prvoj rundi prilikom jednog udarca. Ni to ga nije omelo da svjedoči spektaklu i posebnoj noći za hrvatski nogomet.

whatsapp image 2023 06 18 at 19 52 41
Foto: Mato Galić/24sata

– Hrvat sam, navijam za svoje i očekujem dobru utakmicu. Osvojite to! Molit ću za naše igrače, da pobijede – kazao nam je Plazibat.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.7 ° C
12.2 °
8.1 °
84 %
0.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
22 °
Čet
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: