11.2 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Pogledajte kako je više od 30.000 Hrvata pjevalo Luki: Ovo je za naježiti se…

Inicijativa koju je pokrenula stranica "Volim Hrvatsku" brzo se uhvatila među tisućama navijača, nitko ne želi da Modriću finale Lige nacija bude oproštajna utakmica od reprezentacije

Pročitajte još:

Kada je na semaforu otkucala deseta minuta finala, više od 30.000 hrvatskih navijača ustalo je na noge i zapjevalo.

‘Ostani tu, tu je tvoja mati…’, grmjeli su s tribina stihovi pjesme ‘Poljubi zemlju’ legendarnog pjevača Mate Miše Kovača. Oni su bili upućeni hrvatskom kapetanu Luki Modriću. Inicijativa je to koju je pokrenula stranica Volim Hrvatsku na Instagramu.

Ono o čemu se dosta piše i govori posljednjih dana je pitanje, odnosno odgovor na pitanje koje sve zanima: Hoće li se kapetan Modrić oprostiti od svetog dresa nakon finala Lige nacija?

I sam Modrić je prije nekoliko dana rekao kako je donio odluku i kako će ju reći nakon što Liga nacija završi. Naravno, on tu informaciju ne mora javnosti obznaniti danas, ali postoji ta mogućnost. Modrić je o tome govorio u najavi polufinala natjecanja protiv Nizozemske.

“Fokusiran sam na Ligu nacija. O budućnosti u reprezentaciji govorit ću nakon toga. Imam odluku, ali fokus sada nije na tome. Uvijek uživam igrati za reprezentaciju. Veseli me i ispunjava svaki dolazak ovamo. Nema veze što se približava moj kraj, nije da zato više uživam. Svaki trening me ispunjava. Dok mislim da mogu pomoći, nema razloga da ne budem ovdje”, rekao je Modrić početkom tjedna.

Pjesmu navijača Luki Modriću u 10. minuti pogledajte OVDJE.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12 ° C
13.8 °
8.1 °
81 %
0kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: