18.7 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Ivan Perišić pokazao nogu, navijači Hajduka ga odmah zasuli porukama

Ivan Perišić se javio nakon što je napustio bolnicu u Innsbrucku

Pročitajte još:

Ivan Perišić doživio je tešku ozljedu desnog koljena na treningu Tottenhama zbog čega se u Innsbrucku podvrgnuo operaciji, a u četvrtak je na društvenim mrežama pokazao kako mu izgleda operirana noga.

Na Instagramu je objavio fotografiju sebe na štakama i imobilizirane noge uz status: “Ogromno hvala doktoru Finku i njegovim kolegama na njihovom teškom radu i posvećenosti. Vraćam se na noge. Polako, ali sigurno.”

Perišić je uz tisuće lajkova dobio i brojne komentare navijača Hajduka, koji mu pišu sada već poslovično “Ivane, vrime je” i “Ivane, čekamo te” jer im je njegov povratak u klub najveća želja. Perišić je i sam također više puta objavio da će se vratiti u klub iz kojeg je kao tinejdžer otišao u inozemstvo i za kojeg još nije odigrao seniorsku utakmicu. Hajdukovci su se nadali da će Perišić doći tijekom nedavnog prijelaznog roka, ali on je ostao u Tottenhamu. Tamo je prošlog tjedna na treningu doživio kompliciranu ozljedu prednjih križnih ligamenata u desnom koljenu.

Teško je precizirati kada će se vratiti, ali takvu su ozljedu pretrpjeli brojni sportaši i uspješno se vraćali nakon nje. Prosječno vrijeme oporavka je devet mjeseci. Ipak, uvelike se razlikuje od slučaja do slučaja, jer mnogi su se vraćali i za manje od šest, ali činjenica da su Spursi ozljedu okarakterizirali kao kompleksnu i da je Perišiću u veljači 35 godina ne slute na dobro za hrvatskog krilnog napadača.

Kad će se vratiti Perišić?
Ako će mu zaista trebati devet mjeseci za oporavak, to znači da je sezona za njega završena, ali i da vjerojatno otpada i za Euro 2024., čak i ako se uspije oporaviti na vrijeme. U idealnom slučaju mogao bi se vratiti u ožujku, a ova bi situacija mogla i ubrzati njegov dugo iščekivani povratak u Hajduk. Perišić je u Tottenham došao iz Intera kao slobodan igrač u ljeto prošle godine. Od tada je za Spurse u 50 nastupa postigao 1 i namjestio 14 golova. Ugovor s Tottenhamom traje mu do kraja sezone, pa je s obzirom na težinu ozljede odigrao zadnji meč za taj klub.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.7 ° C
17.2 °
11.4 °
67 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: