9.8 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Iz HNS-a potvrdili: Doček nogometaša je u nedjelju u Zagrebu

U Zagrebu im se u nedjelju sprema doček, što su iz Grada najavili i prije poraza od Argentine u polufinalu. Zasad je plan da okupljanje navijača na Trgu Bana Josipa Jelačića bude u popodnevnim satima

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je u polufinalu SP-a u Kataru od Argentince, ali ih u subotu čeka borba za broncu. Protivnik će biti lošiji iz ogleda između Francuske i Maroka.

U međuvremenu, iz HNS-a su za N1 potvrdili da će doček nogometaša biti organiziran u nedjelju te da se detalji se još dogovaraju.

“Zasad je plan da cijeli program na Trgu Bana Josipa Jelačića počne u 17 sati, kada bi zrakoplov s našom reprezentacijom trebao sletjeti u zagrebačku zračnu luku”, dodaju pak 24 sata.

U trenucima dok će se igrati finale SP-a…

Precizniji detalji tek se trebaju dogovoriti na relaciji Grad Zagreb – Vlada – Hrvatski nogometni savez, posebice zbog sigurnosnih pitanja te o mogućim izvođačima koji bi nastupili na dočeku.

A dobro se sjećamo u kakav se cjelodnevni spektakl pretvorio doček prije četiri i pol godine nakon srebra iz Rusije kada je autobus s igračima punih šest sati vozio od zračne luke do Trga. Vjerojatno slične prizore ovaj puta zbog vremenskih uvjeta nećemo gledati, ali kamo sreće da se naši “vatreni” kući vrat s brončanom medaljom.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.7 ° C
11.5 °
6.1 °
82 %
2.1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: