6.3 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Izjava Mislava Oršića glasno odzvonila Srbijom: ‘Donio Hrvatima broncu, pa odao počast Mihajloviću’

Mislav Oršić bio je junak hrvatskog trijumfa nad Marokom (2:1) u borbi za broncu na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Pročitajte još:

Lijepim pogotkom odlučio je pobjednika na stadionu Kalifa, donio Vatrenima broncu i srebro na posljednja dva Svjetska prvenstva, zbog čega je raspoložen krenuo u mix zonu. Tamo su ga čekali hrvatski i srpski novinari.

A čovjek koji je dao pobjednički gol za Varene nakon utakmice odao je počast preminuloj srpskoj legendi Siniši Mihajloviću. Njegove riječi za Sportal odjeknule su Srbijom.

mislav oršić
Foto: Getty

“Donio Hrvatima broncu, pa odao počast Mihajloviću: Gubitak za sve, ostavio je veliki trag”, naslov je teksta koji se nastavlja….

“Lijepim golom odlučio je pobjednika, spojivši Vatrenima broncu i srebro na posljednja dva Svjetska prvenstva, zbog čega je izašao jako raspoložen u miks zonu. Tamo su ga dočekali hrvatski i srpski novinari, među kojima i Sportal. Baš na naše pitanje uspio je da malo pokvari svoje raspoloženje na pominjanje Siniše Mihajlovića. Vidjelo se da mu nije bilo svejedno što je prerano otišao čuveni Miha”, piše Sportal pa donosi Oršićevu izjavu.

“Želim izraziti saučešće njegovoj porodici. Veliki je gubitak za sve nogometu. Ostavio je veliki trag, posebno u Seriji A”, poručio je Oršić.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
5.2 ° C
8.7 °
2.8 °
80 %
0.5kmh
0 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
7 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: