4.8 C
Zagreb
Utorak, 16 travnja, 2024

Joško Gvardiol nakon utakmice je mogao odahnuti: Zadnji put napisali su svašta o transferu, bolje je da šutim

Pročitajte još:

Hrvatska je nakon lutrije penala pobijedila Japan te će u četvrtfinalu SP-a igrati protiv Brazila. Joško Gvardiol ponovno je bio jedan od naših najboljih igrača na terenu, ali samu dramu penala posebno je emotivno proživljavao. Naime, dan prije utakmice istaknuo je kako najradije ne bi pucao penale ako ne mora

– Sretan sam radi Livakovića, ali ono što je važno da smo svi zajedno kao ekipa i jednostavno ako tako ostane, možemo daleko dogurati. Drago mi je da on malo osjeti da je zaslužan za nešto da dobije samopouzdanja – rekao je stoper “vatrenih”.

– Atmosfera je super, slažemo se – nastavio je.

Ovaj put nije htio na temu potencijalnog prelaska u Chelsea.

– Zadnji put sam davao izjavu za strane medije pa su napisali sve i sve svašta pa sam rekao da ne dajem više nikakve izjave što se tiče transfera.

– Najvažnije da smo prošli dalje. Dogovorili smo se da treba bit strpljiv, imali smo priliku za zabit gol u regularnom vremenu, nismo. Livaković nas je srećom spasio. Vježbamo penale na treningu. Koji sam bio po redu? Pa, mogu reći da sam bio peti. Šalim se – nasmijao se Gvardiol.

– Nekad sam sebe malo začudim otkdu mi te sve sposobnosti. Kad krene utakmica, radiš sve najbolje što znaš.

Španjolci?

– Čuo sam se s Danijem. Zaželio mi je sreću, i ja njemu želim sutra.

Dominik Livaković bio je heroj, obranio je tri penala i ponovio uspjeh Danijela Subašića protiv Danske prije četiri i pol godine.

– Bila je teška utakmica, stvarno igraju dobar presing, disciplirani su. Ako su oni samuraji, mi smo još veći – rekao je Livi.

– Jučer smo vježbali penale, dobro sam obranio tako da sam zadovoljan. Penali su lutrija, a danas je otišlo na našu stranu. Trudit ćemo se svaku utakmicu da dođemo što dalje. Normalno da nismo gotovi, daj Bože da idemo do kraja – rekao je golman Dinama.

Kako u četvrtfinalu?

– Brazil je odlična ekipa, mislim da su čak i najviše pokazali, usprkos porazu u ovoj zadnjoj utakmici. Nisam mislio da ćemo ovo ranije riješiti. Znao sam da neće biti lagano, dobili su Španjolce i Nijemce…

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
umjerena kiša
4.8 ° C
4.9 °
2.5 °
88 %
3.1kmh
100 %
Uto
5 °
Sri
10 °
Čet
14 °
Pet
14 °
Sub
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: