10.4 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

KAKVA ‘BOMBA’: Lovro Majer prelazi u Real Madrid?

Ponuda je već poslana, ostaje za vidjeti kako će je dočekati u Francuskoj.

Pročitajte još:

Pisalo se već ranije kako je Lovro Majer zanimljiv Real Madridu, a ako je vjerovati jednom francuskom portalu, stvari su nakon Svjetskog prvenstva u Kataru otišle korak dalje.

Naime, prema izvješću Media Foota, kraljevski klub je Rennesu ponudio 60 milijuna eura za dovođenje Majera u Madrid!

Majer je u Rennes stigao prošle godine u transferu vrijednom 12 milijuna eura iz zagrebačkog Dinama. Vrlo brzo prometnuo se u bitnog igrača francuske momčadi, za koju je skupio 55 utakmica. Postigao je u njima osam i namjestio 12 golova.

Zamjena za Modrića?
Njegov napredak i dobre igre za hrvatsku reprezentaciju nisu ostali nezapaženi pa se tako već i ranije pisalo da ga prati Real Madrid, koji tek treba riješiti potencijalne probleme u svom veznom redu. Luki Modriću i Toniju Kroosu ugovori vrijede tek do kraja aktualne sezone i premda je želja kluba ostanak obojice, ne postoje garancije da će se to i dogoditi.

Ako i ostanu, sigurno neće moći dominirati u godinama koje dolaze, posebice Modrić koji će sljedeće godine proslaviti 38. rođendan. Aurelien Tchouameni i Federico Valverde za španjolske su medije sigurna opcija za godine koje slijede, a njima bi trebalo pridružiti još kvalitete koja bi dodala još više snage veznoj liniji madridskog velikana.

Bellingham je prva opcija
U tu priču ulazi i najveća želja Reala za sljedeći ljetni prijelazni rok, Jude Bellingham. Upitno je hoće li ga uspjeti i dovesti jer za fenomenalnog engleskog veznjaka Borussije Dortmund interes pokazuju mnogi najjači europski klubovi.

Majer je pod ugovorom s Rennesom do ljeta 2027. godine i tek treba vidjeti hoće li ponude koje su pristigle u Rennes biti prihvaćene. Francuski klub može si dopustiti da malo pričeka i prati borbu dva madridska velikana u kojoj on može profitirati povećanjem ponuđenog iznosa.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
10.4 ° C
12.8 °
7.1 °
70 %
2.6kmh
75 %
Čet
11 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: