14 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

AS: Ako Modrić ne produži ugovor, slijede tužni dani za Real i svjetski nogomet

Hrvatski kapetan Luka Modrić je nezamjenjiv u nacrtima Carla Ancelottija, Španjolci pišu kako je definitivno zaslužio ostanak u Madridu

Pročitajte još:

Luka Modrić ima ugovor s Realom do 30. lipnja iduće godine, no vrlo je vjerojatno da će ga produžiti iako još uvijek nema službene potvrde. Sedmorici nogometaša kraljevskog kluba ističu ugovori narednog ljeta pa će se uprava morati pozabaviti s time kako ih zadržati na Santiago Bernabeu. Osim Modrića, riječ je o zlatnoj lopti Karimu Benzemi, Toniju Kroosu, Daniju Ceballosu, Marianu Diazu, Marcu Asensiju i Nachu Fernandezu.

To što imaju pravo upustiti se u pregovore s potencijalnim novim poslodavcima ne znači i da će to napraviti, no činjenica jest da će u Realu biti dosta posla budući da je gotovo trećina igrača tog kluba slobodna odlučivati sama o sebi, navodi španjolski As, a onda detaljnije piše o svakom od njih.

Za Ancelottija je i dalje nezamjenjiv
“Modrić će otići u mirovinu onda kad njegovo tijelo kaže da je bilo dovoljno. Jedino je pitanje kada će taj trenutak stići. Njegove izvedbe ne izgledaju kao da im se primakao rok trajanja, a nakon Svjetskog prvenstva odbacio je povlačenje iz reprezentacije”, ističe se u dijelu teksta o 37-godišnjem kapetanu hrvatske reprezentacije, u kojem se Modrića opisuje kao “genijalca iz Zadra”.

“U rujnu će napuniti 38 godina, ali vodio je Hrvatsku u Kataru, a za Carla Ancelottija i dalje je nezamjenjiv. Jude Bellingham i Enzo Fernandez imena su koja se pojavljuju na obzoru, no to ne znači da ne mogu biti pod Lukinim vodstvom dok se on ne makne”, dodaje se i zaključuje:

“Za takvo što bi trebao produžiti ugovor, a u ovom trenutku ništa ne odaje da bi se išta drugoga moglo dogoditi. Ne produži li ugovor, uslijedit će dani žalosti za Real Madrid… I nogomet.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
12.6 ° C
15 °
10.8 °
69 %
2.1kmh
40 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: