7.7 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Livaja se oglasio nakon što je otkriven razlog zašto nije igrao

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se u četiri najbolje reprezentacije svijeta! Vatreni su ponovno u polufinalu, nakon 98., nakon Rusije i sada ponovno u Kataru.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon prolaska u polufinale Svjetskog se dotakao Marka Livaje.

– Moramo smiriti tenzije, ostati ponizni. Oršić je imao temperaturu, Livaja je danas dobio temperaturu i na njega nismo mogli računati. Ovo je bila pobjeda za Hrvatsku. Hvala navijačima koji su bili u manjini u odnosu na Brazilce, ali smo na kraju zajedno pjevali. Imam dojam da se Livakovića izvođači boje. Mi smo svaki penal zabili, postali smo kraljevi penala. Gledao sam ih u miru, vjerovao sam do kraja.

Napadač Hajduka je do ove utakmice odigrao sve četiri prethodne. Protiv Kanade i Belgije kao starter, dok je protiv Maroka i Japana ulazio kao rezerva, a protiv potonjih je pucao i promašio u raspucavanju penala. Jutro nakon jedine utakmice SP-a koju nije igrao Livaja se oglasio na Instagramu i povodom velikog trijumfa Hrvatske objavio oduševljeni status:

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
9.8 ° C
9.9 °
7.6 °
75 %
1.5kmh
0 %
Čet
10 °
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: