16.6 C
Zagreb
Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Luka Modrić oduševio navijačicu: ‘Hvala ti što imaš tako meko srce. Najbolji si igrač na svijetu, volim te’

Prije utakmice je napravio potez koji navijačica Erica Enriquez neće zaboraviti dok je živa.

Pročitajte još:

Luka Modrić ušao je u 58. minuti prijateljskog ogleda Reala i Barcelone u kojem su Katalonci slavili s 3:0, ali prije utakmice je napravio potez koji navijačica Erica Enriquez neće zaboraviti dok je živa.

Erica Enriquez je do u detalje objasnila kako je dospjela na El Clasico u Dallasu, a pritom više puta zahvalila kapetanu hrvatske reprezentacije.

Erica je u objavi na društvenoj mreži, koju je sa “sviđa mi se” označio i Modrić, napisala da je on pročitao da si “ne može priuštiti ulaznice”, a onda “pokazao da mu je stalo”. “Nikad to neću zaboraviti. U ovakvim trenucima shvatite da ste izabrali nekog posebnog za pratiti”, napisala je Erica Enriquez i u podužoj objavi dodala:

“Tresla sam se dok sam otvarala omotnicu”

“Ovo je iskustvo bilo moguće samo zbog njega. Hvala ti, Lukita. Znam da sam ti već zahvalila, možda i previše puta, ali napravit ću to opet ovdje. Hvala ti što si se pobrinuo za nas, što imaš tako meko srce. Najbolji si igrač na svijetu, ali si još bolja osoba. Osjetila sam se počašćenom kad sam primila omotnicu s mojim imenom napisanim velikim slovima, a tvojim s manjima. Tresla sam se dok sam je otvarala. Snovi se ostvaruju, ako u njih vjeruješ.”

Poruku je završila s par riječi na hrvatskom jeziku: “Hvala ti, Luka. Volim te puno.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.7 ° C
15.8 °
14.1 °
67 %
2.1kmh
0 %
Ned
16 °
Pon
23 °
Uto
23 °
Sri
18 °
Čet
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9290
GBP
1,1654
CHF
1,0259
CNY
0,1284
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: