10.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Majer: Glupo se žaliti na suca; Sosa: Penal je diskutabilan…

Pročitajte još:

HRVATSKA REPREZENTACIJA izgubila je 3:0 od Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva. Dva gola je zabio Julian Alvarez, dok je jedan zabio Lionel Messi iz jedanaesterca.

Hrvatska će igrati za treće mjesto protiv lošijeg iz susreta Maroka i Francuske u subotu od 16 sati.

Glupo je komentirati i žaliti se na odluke. Činilo mi se da je bio prvo korner prije njihovog penala, a onda mislim da nije ni bio prekršaj za penal. Ne bih rekao da je bilo umora. Ubio nas je taj penal, a onda i drugi gol.

Na ovakvim utakmicama se jako teško vratiti onda u igru jer je Argentina je prekvalitetna momčad. Imamo još jednu utakmicu, sve ćemo napraviti da osvojimo to treće mjesto. Idemo se zadovoljni vratiti doma”, rekao je Lovro Majer.

Kako se motivirati za subotu?

– Ostala nam je ta utakmica, idemo napraviti sve da osvojimo treće mjesto i da odemo zadovoljni s ovog Svjetskog prvenstva. Mislim da to možemo.

Sosa: Penal je u najmanju ruku diskutabilan
– Prvih pola sata bili smo bolji, imali kontrolu i posjed, a onda se dogodi taj penal koji je u najmanju ruku diskutabilan. Isto tako, par trenutaka prije gdje je čisti korner za nas koji nitko ne gleda. Drugi gol fliper, nitko ne izbije, i gubiš 2-0. Teško je to kasnije nadoknaditi protiv momčadi kao što je Argentina. Probali smo se vratiti, ali onda je Leo pokazao što pokazuje cijelu karijeru. Čestitam Argentini na zasluženoj pobjedi, a na nama je spremiti se što bolje za utakmicu za treće mjesto – kaže Borna Sosa.

– Teško je izgubiti polufinale. Tako si blizu finalu, a tako daleko. Ali nema tu puno priče, moramo se što prije sabrati u glavama. Danas je dopušteno da budemo malo dolje, ali već od sutra pokušat ćemo razbistriti glavu i pokušati se što bolje pripremiti. Vidimo da ima par ozljeda, pokušati to sanirati i vratiti se s medaljom u Zagreb – dodao je Sosa.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: