16.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Marca: Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu predvodi neumorni, problematični tip koji puši i obožava pikado

Pročitajte još:

Španjolci su iskopali sve skandale našeg Broza…

Tihi junak naše nogometne reprezentacije, Marcelo Brozović, bio je tema novinara ugledne Marce.

Pisalo se i da voli slaviti važne pobjede uz pivo i cigare, ali i o tome da je velikodušna osoba koja je donirala udžbenike hrvatskim školama i platila operaciju kuka ženi koju nikad nije upoznao. Marca u predstavljanju sjajnog hrvatskog veznjaka piše o još nekim problemima i iznenađenjima koja je priređivao suigračima i navijačima.

Tekst započinje citatom Ivana Perišića. “Nadmašio si samoga sebe”, poručio mu je Perišić nakon što je Brozović otkrio novu tetovažu, onu bombe koju si je dao napraviti na vratu. Navodi se da su ga objave na društvenim mrežama, na kojima je prilično aktivan, više puta uvele u probleme. Kao onda kad je objavio fotografiju iz svog bazena u penthausu sa San Sirom u pozadini.

Problemi s policijom
Spominje se i oduzimanje vozačke dozvole, odlazak policije u bolnicu u Milanu jer je “izgubio živce”, da je bio u središtu sukoba između Maura Icardija i Wande Icardi, zbog navodnog upuštanja u romantičnu vezu s njom, što je demantirao i na sudu, sukob s tadašnjim Interovim trenerom Frankom de Boerom… pa se prelazi na njegove tetovaže.

Brazilci se čude Brozoviću: Hrvat puši i rekorde ruši
Screenshot Instagram marcelo_brozovic

“Na njegovoj je koži njegov život”, piše Marca pa spominje da je tetovirao imena djece, ali i emotikon koji nalikuje njegovoj proslavi golova. Španjolske čitatelje informira se i o kafiću “koji je njegova obitelj otvorila u Velikoj Gorici, u kojem je posebno mjesto za njegovu strast: pikado”. Tu se citiraju i riječi Marcelova oca Ivana:

“Marcelo je zapravo tražio stan u Velikoj Gorici, ali nikako nije mogao pronaći nešto što mu potpuno odgovara. I na kraju je nekako došlo do toga da je kupio kuću koja ima ono što je zapravo uvijek želio, lokal u kojemu može igrati pikado.”

Posljednji dio teksta posvećen je krokodilu, sinonimu za ležanje ispod živog zida: “Nije ga izmislio, ali ga je proslavio. Bio je blizu mjesta kad je vidio namjere Luisa Suareza na Camp Nouu. Legao je na travnjak iza živog zida, a lopta ga je pogodila i spasila Inter. Kasnije je na društvenim mrežama objavio fotografiju sebe u odijelu reptila i svojoj karakterističnoj pozi.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.7 ° C
13.8 °
11.9 °
54 %
2.6kmh
0 %
Pet
12 °
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: