24.5 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Morske radosti Vatrenih u Dohi: Livaja, sidi vamo da te ljuljamo

Pročitajte još:

U Hrvatskoj se temperature bliže nuli, debele zimske jakne odavno su u uporabi i iščekuju se božićni blagdani. U 5000 km udaljenoj Dohi, druga krajnost. Kupaće gaće i hajmo na more! A slobodno vrijeme za odmor i uživanje na plaži iskoristili su naši reprezentativci.

Nakon teške utakmice protiv Belgije i plasmana u osminu finala Svjetskog prvenstva, valjalo je malo se i opustiti. Marko Livaja, Martin Erlić, Nikola Vlašić, Mario Pašalić i Ante Budimir navukli su kupaće gaće i otišli na plažu u blizini hotela gdje odsjedaju ‘vatreni’.

Njihala se jedna ljuljačka u plićaku pa je sinula i ideja. Koga ćemo ljuljati?

– Hajde, Livaja, sidni tamo da te ljuljamo.

@hajduk.spllt 🇭🇷 Čača Livaja 🐐 #hrvatska #dalmacija #vatreni #croatia #livaja #markolivaja #vlasic #budimir #pasalic #erlic #hajduk #hajduksplit #torcida #fyp #foryou #balkan ♬ Lijepa li si – HAJDUK SPLIT

Nitko nije htio pa je prvi probao Livaja. Sjeo je na ljuljačku, neuspješno pokušavao sam sebe zaljuljati pa su morali pripomoći i ostali. Uskočili su Vlašić i Budimir koji su ga zaljuljali. Sve je, naravno, popraćeno uz smijeh.

Fantastična atmosfera je u taboru ‘vatrenih’ uoči utakmice protiv Japana. Pa možda i nikad bolja, a to samo dokazuju ove scene. Izvrsna kombinacija i sinergija mladih i starih, iskustvo i znanje, talent i poletnost. Zalog da možemo nešto napraviti u Katru.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
25.1 ° C
25.5 °
23.1 °
34 %
3.6kmh
0 %
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: