15.9 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Scena očajnog Piksija je viralna. Srbi ponavljaju jednu rečenicu

Pročitajte još:

Nogometna reprezentacija Srbije poražena je od Švicarske (2:3) i nakon grupne faze natjecanja ispala sa Svjetskog prvenstva u Kataru. Jedan detalj s utakmice izazvao je veliku pozornost, a glavni akter bio je Švicarac albanskog podrijetla Granit Xhaka koji je isprovocirao srpsku klupu. Svoj komentar na ovo imao je i srpski izbornik Dragan Stojković Piksi.

– Moguće, ali nisam siguran što se točno dogodilo. Vjerojatno. Ne mogu vam točno reći što se dogodilo. Vjerojatno je provocirao, događa se, napetost je velika. Možda vam igrači mogu reći, ali ja ne znam što se zapravo dogodilo. Bilo je napetosti, ali ne mogu reći pravi razlog što se dogodilo. Ponekad do napetosti dođe i nesretnim okolnostima, ali to je normalno za ovakvu utakmicu – istaknuo je Stojković.

Ipak, prije kraja poluvremena primila je još jedan gol. Iako se imalo još dosta za igrati, kod Srba više nije bilo snage za novo vodstvo. Bilo je to jasno i njihovom izborniku, koji je izgledajući potpuno potučeno, pa čak i bolesno, potonuo na klupu. Dok ga je kamera snimala kako u teškom stanju gotovo leži u kabini, komentator srpske televizije govorio je za Piksija “Potrošio je svu energiju…”

Ova rečenica i to ponavljana, zajedno sa scenom Piksija koji se predao debelo prije kraja utakmice, postala je viralna. Nakon drugog poluvremena i poraza 3:2 za ispadanje s SP-a, Piksi, do prije tjedan dana nacionalni junak, u Srbiji je prozvan Kiksi i postao lik za sprdnju u memeovima.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
14.8 ° C
14.9 °
13 °
57 %
6.2kmh
20 %
Čet
15 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: