12.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Procurila velika vijest! Otkriveno je ostaje li Luka Modrić u reprezentaciji nakon SP-a

Kapetan u subotu igra zadnju utakmicu na SP-ima, ali se ne oprašta od reprezentacije... Modrić je debitirao za reprezentaciju 2006., prije 16 godina

Pročitajte još:

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 37-godišnji Luka Modrić, u subotu će predvoditi Vatrene protiv Maroka u utakmici za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu i to će mu biti posljednji nastup na Mundijalu u karijeri.

Već dugo vlada neizvjesnost oko toga kada će se Modrić povući iz reprezentacije. On ništa nije potvrdio, ali već se dugo pojavljuju brojne glasine.

Bilo je priča da će se povući odmah nakon ovog SP-a, ali i onih da će igrati za Hrvatsku i na Europskom prvenstvu 2024. te se nakon tog natjecanja povući.

A u petak smo dobili definitivan odgovor – Luka Modrić će se povući iz reprezentacije u ljeto sljedeće godine, nakon Final Foura Lige nacija.

Sportske novosti su objavile da je to Modrić otkrio njihovu novinaru još prije odlaska u Katar i da se do danas ništa nije promijenilo u njegovim planovima.

– Final Four smo u velikom stilu izborili i imat ćemo priliku da pokušamo osvojiti prestižni trofej!

Do danas se ništa nije promijenilo u tim njegovim planovima. Štoviše, djeluje silno i dodatno motiviran da se ovaj Mundijal završi na postolju. A onda, u lipnju u Nizozemskoj, krene u trofejnu misiju. I tada, nakon 17 godina od debija, podvlačit će se crta. Ne samo oko reprezentacije, nego oko svega. Reala, aktivne karijere, ideji finiša.

Reprezentacija je stvar emocije. I do lipnja, sigurno je, Modrić će biti na raspolaganju izborniku. Nakon Final Foura slijedit će neke nove priče…

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.7 ° C
13.8 °
11.9 °
54 %
2.6kmh
0 %
Pet
12 °
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: