6.8 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Ronaldo na utakmici s Ganom zavukao ruku u hlačice izvadio nešto i to pojeo

Pročitajte još:

Portugala pobijedili su jučer reprezentaciju Gane 3:2 u utakmici prvog kola u skupini H na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Strijelci za Portugal bili su Cristiano Ronaldo (65. minuta) iz kaznenog udarca, Joao Felix (78.) i Rafael Leao (80.), dok su za Ganu golove postigli Andre Ayew (73.) i Osman Bukari (89.).

Najboljim igračem utakmice proglašen je Ronaldo, a i događaj o kojem se najviše priča nakon utakmice vezan je za Ronalda. Točnije, dva događaja. Prvi je sporan prekršaj za kazneni udarac nakon kojeg je Ronaldo zabio prvi gol na susretu, a drugi trenutak postao je jutros viralan na Twitteru.

Naime, Ronaldo je snimljen kako, u nekom trenutku utakmice, zavlači ruku u hlačice te iz njih izvlači nešto što je odmah stavio u usta i pojeo. Zasad se ne zna što je to Ronaldo pojeo. Fanovi na Twitteru su odmah povukli paralelu s Joachimom Löwom, bivšim izbornikom Njemačke koji se proslavio po tome što je gurao ruku u hlače te je onda mirisao.

“Odradio je Jogija Löwa”, najčešći je komentar na društvenim mrežama. “Što to radi Ronaldo? Zar je naglo ogladnio?”, “Čovjek očito u gaćicama drži grickalice, nema tu ništa čudno” i “Vidi se da jako osjeti da je odnedavno nezaposlen” još su neki od komentara.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
7.2 ° C
8.8 °
4.8 °
80 %
1kmh
0 %
Čet
7 °
Pet
14 °
Sub
9 °
Ned
10 °
Pon
8 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: