10.4 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Baš su ga prebili: Poznato koliko će Brazil biti bez Neymara!

Pročitajte još:

Neymar se ozlijedio u utakmici protiv Srbije, a brazilski novinar otkrio je veliku vijest

Brazilski napadač Neymar neće igrati u preostalim utakmicama grupne faze Svjetskog prvenstva u Kataru, objavio je novinar Dani Gil na društvenim mrežama.

Prema njemu, Neymar će propustiti utakmicu 2. kola koju Brazil igra sa Švicarskom. Gil tvrdi da ni izbornik brazilske reprezentacije Tite ne želi riskirati s Neymarom u posljednjoj utakmici grupne faze s Kamerunom, te da će ga čuvati za nokaut fazu turnira.

Liječnik je potvrdio kako će propustiti iduću utakmicu protiv Švicarske, dok je upitan za utakmicu trećeg kola protiv Kameruna.

“Neymar Jr. i Danilo prošli su preglede u petak poslijepodne. Oba igrača su se vratila u hotel i nastavit će liječenje uz fizioterapiju”, napisao je CBF, obećavši da će se javiti čim bude “novosti”.

U četvrtak na stadionu Lusail, zvijezda PSG-a odšepala je s terena nakon kontakta s Nikolom Milenkovićem. Slike njegovog natečenog gležnja obišle su svijet i izazvale bojazan u Brazilu da će morati propustiti ostatak prvenstva.

Savezni liječnik Rodrigo Lasmar potvrdio je u četvrtak navečer da je Neymar uganuo desni gležanj, ali je dodao da će biti potrebno “između 24 i 48 sati za drugu procjenu”.

S druge strane, Danilo je također pretrpio torziju noge, ali njegovo stanje manje je zabrinjavalo vodstvo brazilske reprezentacije.

Neymar je već dobio udarac u desni gležanj 2019. godine, zbog čega je morao odustati od igranja na Copa Americi. Brazil sljedeću utakmicu na prvenstvu igra u ponedjeljak protiv Švicarske, koja je u prvom kolu svladala Kamerun 1-0.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
10.4 ° C
12.8 °
7.1 °
70 %
2.6kmh
75 %
Čet
11 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: