6.2 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Ronaldo opet eruptirao! Izbornika Portugala pitali zašto je ostavio Ronalda na klupi

Pročitajte još:

Prvi put na ovom Svjetskom prvenstvu, Cristiano Ronaldo nije krenuo od prve minute. Zbog bahate reakcije prilikom zamjene protiv Južne Koreje, izbornik Fernando Santos očitao mu je bukvicu i ostavio ga na klupi u osmini finala protiv Švicarske. Na kraju se ispostavilo kako je to bio pun pogodak.

Junak je bio Goncalo Ramos s tri gola, a Cristiano Ronaldo je umjesto njega ušao u igru u zadnjih 20 minuta.

Izbornik Portugala Fernando Santos je nakon utakmice rekao da je zadovoljan igrom, ali da to ipak nije bila savršena utakmica. Također je odgovorio i na pitanje zbog čega je na klupi ostavio Ronalda, a u igru je od početka ubacio Ramosa koji je zabio tri gola.

“Već sam to objasnio, neću ponovno. Njih dvojica su sasvim različiti igrači”, rekao je Santos pa je dodao: ”Nema nikakvih problema između mene i našeg kapetana. Prijatelji smo godinama. Trenirao sam ga u Sportingu kad je imao 19 godina. Neke stvari na nas ne utječu, uvijek smo imali blizak odnos. Već sam rekao da je tu sve riješeno i da je on dao sjajan primjer kao kapetan. Iz moje perspektive Cristiano je i dalje vrlo važan igrač za portugalsku reprezentaciju”, naglasio je Santos.

Nismo bili savršeni
Portugal je razbio Švicarsku fantastičnom igrom, no Santos ne misli da je sve bilo savršeno.

– Nije bila baš savršena predstava, ali bih rekao da je bila prilično dobra. Bila je to svakako velika utakmica, ali sada je najvažnije spustiti loptu. Igramo opet za četiri dana. Ne znam zašto su nas svi već vidjeli protiv Španjolske. Igramo protiv Maroka i sjećam se da su nas ozbiljno namučili na SP-u 2018. – kazao je Santos.

Ronaldo je očito nezadovoljan, a pitanje je hoće li nakon ovoga uopće zaigrati protiv Maroka. Kako god, tužno gledati ovakvo ponašanje jednog od najvećih u povijesti.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
89 %
2.1kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: