15.9 C
Zagreb
Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Španjolci: Modrića je udarila okrutna realnost, ne želi prokockati novu šansu

Hrvatska reprezentacija u utorak će imati priliku plasirati se na Europsko prvenstvo sljedeće godine. Dok kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić koncentrirano dočekuje ključnu utakmicu s Armenijom, španjolski tisak piše o njegovom odlasku iz Real Madrida.

Pročitajte još:

Modrić je u posljednjoj godini ugovora s Realom, u kojem je od dolaska 2012. i s više od 500 nastupa stekao status ikone. S madridskim velikanom osvojio je 23 trofeja. Ipak, u ovoj sezoni Modrić više nije standardni član početne postave Reala i o njegovom mogućem odlasku se ne prestaje pričati.

Modrić je prošlog ljeta produžio ugovor s Realom na još jednu godinu i odbio bogatu ponudu iz Saudijeke Arabije, no ove sezone ulazi uglavnom s klupe za pričuve i ima puno manju ulogu u momčadi no što je planirao.

Stoga se sve više govori o njegovom potencijalnom odlasku na Bliski Istok, možda već na zimu.

“S 38 godina on bi mogao odlučiti prekinuti svoju 12 godina dugu karijeru na Santiago Bernabeuu i nastaviti je u prvenstvu Saudijske Arabije, gdje ga čekaju otvorenih ruku i s ogromnim ugovorom”, piše katalonski list Sport koji navodi da je Luka dobio ponudu vrijedu 120 milijuna eura za trogodišnji ugovor, no da ju je odbio jer misli da se i dalje može natjecati na najvišoj razini.

Luka Modrić
Foto: Profimedia

“Ipak, Hrvata je udarila okrutna realnost. I bez obzira na to što trener Carlo Ancelotti uvjerava da mu je on vitalan igrač, činjenica je da je Modrić u 17 službenih utakmica Reala u ovoj sezoni startao u njih samo pet, a u dvije nije ni ulazio u igru”, piše Sport i zaključuje:

“Modrić ne želi prokockati novu šansu, ali zna da će ga Real teško pustiti u siječnju, posebice zbog toga što klub ima ozlijeđenu devetoricu igrača. To je potvrdio i direktor kluba Jose Angel Sanchez kada je rekao: ‘Nismo otvorili pregovore sa Saudijskom Arabijom oko njegovog mogućeg transfera niti u ovom trenutku imamo namjere prodati ga.'”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.4 ° C
16.6 °
13.1 °
81 %
1kmh
0 %
Sub
16 °
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
21 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: