16.2 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Sramotno i ružno! Argentinci žestoko slavili, hrvatski dres završio u smeću!

I dok su hrvatski igrači uzdignute glave čestitali svojim protivnicima na, mora se priznati, zasluženom prolazu u finale Svjetskog prvenstva, Argentinci su se u jednom trenutku slavlja ponijeli jako nesportski.

Pročitajte još:

Argentinski nogometaši proslavili su pobjedu nad Hrvatskom plešući i mašući dresovima u svlačionici nakon utakmice, a u videu koji je na svom TikTok profilu objavio Paulo Dybala, može se vidjeti kako su se uz ples i pjesmu osim argentinskih vijorili i hrvatski dresovi.

Hrvatski dresovi koje su razmijenili s našim igračima služili su im kao šalovi, u čemu nema, dakako, ništa sporno, no jedan “pametnjaković” hrvatski je dres bacio u kantu za smeće?!

Kraj iste je bio Cristian Romero, Perišićev suigrač iz Tottenhama, koji je kasnije izvadio naš dres iz smeća te njime gađao suigrača. Za što im god inače služili dresovi koje razmijene s protivnicima, mjesto im u kanti za smeće definitivno ne bi trebalo biti.

A sve je snimao Paulo Dybala. Vjerujemo da takvo što nitko ne bi imao ni prilike snimati, primjerice, u hrvatskoj svlačionici…

@paulodybala VAMOS ARGENTINAAAAA 💙💙💙💙#fyp #argentina #worldcup ♬ sonido original – Paulo Dybala

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.8 ° C
17.7 °
13.7 °
46 %
1.5kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
24 °
Uto
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: