6.2 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Srbi se našalili s Mandžom, ali njemu nije bilo smiješno: ‘Mandžukiću, gdje je Vlahović? On je najbolji…’

Pročitajte još:

Hrvatska reprezentacija je prije Svjetskog prvenstva u Suijskoj Arabiji odigrala posljednju pripremnu utakmicu

Hrvatska nogometna reprezentacija posljednju pripremnu utakmicu prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Kataru odigrala je sa Saudijskom Arabijom i pobijedila 1:0 u tamošnjem Rijadu.

U Rijadu su bili smješteni u hotelu Ritz-Carlton, a tamo su ih dočekali Srbi koji su im priredili doček kojemu se nisu nadali.

Naime, nekoliko srpskih poslovnjaka također je boravilo u navedenom hotelu, a kad su primijetili hrvatske reprezentativce, jednom šeikovom menadžeru rekli su da upita Hrvate ‘gdje su im Vlahović i Mitrović’.

“Rekli smo mu da im kaže da su oni najbolji. Nismo se nadali da će odmah prihvatiti prijedlog, a nakon minute se nacrtao ispred Mandžukića te ga pitao ‘A gdje je Vlahović? On je najbolji’. Modriću je bilo smiješno, ali Mandžukiću baš i nije”, napisao je Srbin pa ispričao nastavak komunikacije nakon što im je rekao da su se našalili:

“E baš vam je fora odlična”, rekao je Mandžo, a Srbi odgovorili:

“Jok i nije”, napisali su.

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak u jutarnjim satima putuje za Katar, a prvu utakmicu u skupini F igraju protiv Maroka 23. studenog s početkom u 11 sati.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
89 %
2.1kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: