14.5 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Dramatične snimke iz Novog Vinodolskog: Grad je potopljen, ljudi na Facebooku pišu da postaje sve gore!

Pročitajte još:

Građani na Facebooku spominju nezapamćene potope

Obilne kiše ponovno su stvorile ogromne probleme u pojedinim hrvatskim gradovima. Građani Novog Vinodolskog od jutra objavljuju na Facebooku kakva ih je snašla nevolja, a jedan od korisnika te društvene mreže napisao je oko 10 sati da je sve gore.

Prenosimo u nastavku njihove snimke, te pritom podsjećamo da je nad Jadran ušla ciklona, odnosno da će se njezini frontalni poremećaji premještati preko naših krajeva dalje na istok.

Pritom će se u zavjetrini ove ciklone formirati nova, koja će obilježiti dane vikenda.

Po snimkama se vidi da su na intervencijama vatrogasne postrojbe, kao i da je pred trgovinom Tommyja voda vrlo visoka. Ne zna se je li ušla u dućan. Novi list je objavio da je kretanje dijelom Jadranske magistrale otežano. Pišu i kako će se razmjeri štete znati tek naknadno i da bujica nosi sve pred sobom.

DHMZ javlja da će danas biti oblačno i kišovito. Lokalno prognoziraju obilnu kišu, uz koju na Jadranu može biti grmljavine.

Navečer i u noći očekuje se prestanak oborine i smanjenje naoblake, na sjevernom Jadranu već tijekom popodneva. Zbog obilnih oborina na snazi je i žuti meteoalarm za cijelu Hrvatsku osim Slavonije i Baranje.

Iznimka je Istra za koju je zbog još obilnijih oborina na snazi narančasti meteoalarm. Lokalno su, upozorava alarm moguće bujične poplave.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.3 ° C
14.4 °
11.8 °
36 %
1.5kmh
0 %
Pet
15 °
Sub
9 °
Ned
9 °
Pon
11 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: