15.9 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Srpski mediji ogorčeni, pa se hvalili: Al’ smo ga prebili…

Pročitajte još:

Na vrhu ljestvice su Brazil i Švicarska s po tri boda, dok su Srbija i Kamerun ostali na nuli

Uz sjajnu igru u drugom poluvremenu nogometaši Brazila svladali su Srbiju s 2-0 u utakmici prvog kola skupine Svjetskog prvenstva u Kataru. Tijekom gotovo cijele utakmice Brazilci su dominirali i napadali, no u prvom poluvremenu su ti naleti bili mahom sramežljivi i ne odveć opasni po Orlove koji su se uspješno branili.

Srbi su konstantno ‘vrebali’ zvijezdu PSG-a, nisu mu dopustili da se razmaše, a ako bi eventualno Neymar uhvatio korak, ubrzo bi završio na podu. Vodili su se Srbi dobrom, starom: Tko leži, ne bježi.

Neymar je već nakon prvih 45 minuta bio najfauliraniji igrač na SP-u. Srbi su napravili nad njim pet prekršaja, kao i Kostarikanci nad Gavijem… A s četiri nova pretrpljena prekršaja u nastavku utakmice, Neymar je učvrstio vodstvo u toj statističkoj rubrici.

“Al’ smo ga prebili: Neymar dobio batine od Srba kao nitko do sad”, stoji u naslovu te tematike na Blicu, koji je priznao da je Brazil ipak prejak za Srbiju.

Neymar je na koncu zbog ozljede napustiti travnjak u 79. minuti nakon čega su ga kamere uhvatile uplakanog na klupi. Nakon susreta je pokazivao bolan i natečen zglob.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.5 ° C
17.2 °
14.1 °
48 %
8.8kmh
20 %
Čet
16 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: