16.3 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Danska reprezentativka u prijenosu uživo u Katru saznala za bizarnu smrt majke, a oca joj smaknuli talibani

Pročitajte još:

Danska reprezentativka, koja u Katru radi za televiziju ITV kao stručni komentator utakmica SP-a, morala je hitno napustiti zemlju zbog nesretne smrti majke

Ova 34-godišnja napadačica za vijest je saznala dok je imala javljanje uživo nakon remija Danske i Tunisa (0:0) te je odmah napustila studio i otputovala u Dansku.

“Riječi ne mogu opisati ono što osjećam. Izgubila sam najvažniju osobu u svom životu i to se dogodilo tako iznenada i neočekivano. Imala je samo 57 godina. Bila je ratnica koja se borila za svaki djelić svog života. Ona mi nije dala život ne jednom nego dvaput, i sve što ja/mi jesmo je zahvaljujući njoj. Izgubila sam svoj dom i znam da više ništa neće biti isto. Život je nepravedan i ne razumijem zašto baš ona i zašto ovako. Volim te i vidjet ću te opet”, dio je izjave utučene Nadim koju je objavila na društvenim mrežama.

Naime, majka joj je stradala u bizarnoj nesreći u kojoj ju je s leđa udario bager na povratku iz teretane. Vozač je nije vidio uz rub ceste u trenutku kada se izmicao kamionu koji je dolazio iz suprotnog smjera jer je cesta bila preuska.

Danska reprezentativka je inače rodom iz Afganistana, zemlje iz koje je morala pobjeći s majkom i četiri sestre jer su joj talibani smaknuli oca, generala afgansitanske vojske.

Nadim trenutačno igra za američki Racing Louisville, a prethodno je nosila dres Manchester Cityja i PSG-a. U Danskoj je započela nogometnu karijeru, a za reprezentaciju je do sada odigrala 103 utakmice te je zabila 38 golova.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
16.5 ° C
16.8 °
12.5 °
48 %
5.7kmh
0 %
Čet
16 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: