11.2 C
Zagreb
Subota, 11 svibnja, 2024

Srpski novinar Daliću postavio pitanje o srpskoj nogometnoj reprezentaciji: Odgovor zauvijek će pamtiti

Pročitajte još:

Pored izbornika Zlatka Dalića na presici uoči Brazila bio je i kapetan Luka Modrić.

– Napravili smo veliku stvar ulaskom u četvrtfinale, ali bez obzira na to, želimo još više. Čeka nas možda i najveća utakmica na turniru protiv jednog od favorita za osvajanje naslova. Uvijek su favoriti, ali po prikazanoj igri na ovom prvenstvu s pravom u toj grupi. Moramo biti pravi, dati svoj maksimum kao i u svakoj utakmici do sad. Moramo dati maksimum mogućnosti i odigrati najbolju utakmicu. U tom slučaju imamo šanse. Ne zadovoljavamo se time što smo tu.

Znamo da nas čeka utakmica protiv velikog protivnika, ali imamo svoje snage, vjerujemo u sebe i tako ćemo se i postaviti.

Jednog sportskog novinara koji je bio na presici zanimalo je je li izbornik Zlatko Dalić gledao Srbiju protiv Brazila, odnosno može li izvući neke pouke iz te utakmice, odnosno srpskog poraza?

Zanimljivo, ali isti čovjek, ista osoba, je skautirala reprezentacije Hrvatske i Srbije.

“Gledali smo tu utakmicu Brazila i Srbije, ponovno smo je gledali i mislim da je Srbija odigrala sjajno prvih sat vremena. No, upali su u jednu zamku u kojoj su bili nervozni. Počeli su imati situacije koje njima nisu bile korisne i onda su upali u nervozu. I dok Brazil nije dao gol utakmica je bila ravnopravna. Srbija više nije mogla pratiti ritam i tu je pala. To je ono što mi ne smijemo napraviti”, kazao je Zlatko Dalić na presici.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.9 ° C
12.7 °
7.8 °
81 %
1.5kmh
0 %
Sub
23 °
Ned
24 °
Pon
21 °
Uto
21 °
Sri
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9270
GBP
1,1610
CHF
1,0227
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: