9.6 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Strani mediji o srazu Hrvatske i Belgije: ‘Paklena zvona odzvonila Crvenim vragovima’

Pročitajte još:

Hrvatska je nakon dramatične završnice protiv Belgije remizirala bez golova te se plasirala u osminu finala kao druga u skupini, a igramo protiv pobjednika skupine E u ponedjeljak od 16 sati

Hrvatska reprezentacija osvojila je drugo mjesto u skupini F odigravši 0-0 protiv Belgije, a kao prvi su mjesto u osmini finala Svjetskog prvenstva izborili Marokanci koji su svladali Kanadu sa 2-1.

Hrvatska je završila druga u skupini F te u osmini finala može igrati protiv Španjolske, Japana te u ludoj teoriji protiv Kostarike. Evo što kome treba u skupini E.

Svjetski mediji su tijekom utakmice uglavnom isticali neiskorištene zicere Belgije.

12

“Zlatna generacija Belgije itekako je izgubila sjaj… nisu uspjeli nadvladati Hrvatsku unatoč toliko prilika! Romelu Lukaku s najmanje tri sjajne prilike u tom drugom poluvremenu, tješi ga Thierry Henry na autliniji. Ovo je tek drugi put u posljednjih osam nastupa na Svjetskom prvenstvu da Belgija nije uspjela proći u nokaut fazu.”, ističe Daily Mail.

‘Šaptom ispraćena Belgija’
“Hrvatska je lako prošla u osminu finala Svjetskog prvenstva nakon što je u četvrtak odigrala s posrnulom Belgijom 0-0, poslavši šaptom ‘zlatnu generaciju’ svojih europskih rivala.”, piše Independent koji ističe i sjajne reakcije Brozovića i Modrića.

‘Paklena zvona’

2 1

“Zlatna generacija Crvenih vragova ispala sa Svjetskog prvenstva dok su Luka Modrić i ekipa ugrabili drugo mjesto iza Maroka” ističe u naslovu Sun koji odmah potom ističe i poništeni penal na početku utakmice, kao i četiri neiskorištene šanse Lukakuka.


Standings provided by Sofascore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.1 ° C
11.6 °
8.1 °
61 %
3.6kmh
0 %
Čet
11 °
Pet
14 °
Sub
8 °
Ned
8 °
Pon
10 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: