7.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Stručni komentator BBC-ja: Hrvatska će izgubiti 3:0 od Brazila

Pročitajte još:

U iščekivanju završnice Svjetskog prvenstva mediji se bave ishodom četvrtfinalnih okršaja u Kataru.

BBC sport redovno prognozira rezultate najvažnijih sportskih događaja. Ovog puta analizirali su utakmice u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

U ulozi nogometnog stručnjaka bio je Chris Sutton, nekadašnji engleski golgeter, prvak Premier lige sa Blackburnom, kasnije golgeter Chelseaja, Celtica…

Sutton je do sada imao 55 posto postotak uspješnosti u pogađanju rezultata. Recimo, pogodio je 12 od 16 sudionika osmine finala. Sad pred četvrtfinalne borbe predviđa kraj za svoje Engleze pošto smatra da će Francuzi na kraju obraniti titulu prvaka svijeta osvojenu prije četiri godine u Rusiji, piše sport klub.

Bivši engleski napadač Chris Sutton, danas stručni komentator za BBC, prognozirao je tu utakmicu. Po njemu će ona završiti uvjerljivom pobjedom Brazila.

Sutton kao posebnu važnost ističe povratak Neymara u utakmici protiv Južne Koreje pa naglašava: “To što se on vratio definitivno je pomoglo Brazilu u toj utakmici. Ako je itko i sumnjao u to da Brazil može osvojiti ovo Svjetsko prvenstvo, više ne sumnja. Napeli su mišiće i rekli: Stvari su postale ozbiljne, a mi smo spremni.”

“Hrvatska u utakmici s Brazilom sigurno neće biti u prednosti. Za pobjedu protiv Japana se namučila, ali to nije bilo prvi put da u teškoj utakmici nađe put do pobjede. Ipak, ne vidim da Hrvatska može dalje. Ima neke dobre igrače, i mlade i stare, ali Brazil će biti prejak”, poručio je Sutton, a onda i brojčano iskazao rezultat.

Napisao je da će biti 3:0 za Brazil.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.9 ° C
7.7 °
5.8 °
93 %
0.5kmh
75 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: