16.3 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Velike vijesti za Luku Modrića: Real će Modriću ponuditi novi ugovor

Pročitajte još:

Kako stvari stoje, Luka Modrić će nakon završetka ove sezone ostati član madridskog Reala, javljaju španjolski mediji.

Svjesni su toga itekako i čelnici ‘kraljevskog’ kluba koji će, prema pisanjima španjolskog Cadena Ser, Modriću na kraju aktualne sezone produljiti ugovor na godinu dana.

Preko pouzdanih izvora saznaju da će ugovor na dodatnih godinu dana produljiti i njemačkom reprezentativcu Toniju Kroosu, iako se najavljivao da će napustiti Santiago Bernabeu.

Cadena Ser navodi i da je Real Madrid spreman produžiti ugovor Asensiju, koji je iz kluba skoro otišao u ljetnom prijelaznom roku, ali čini se da će mu novi ugovor ponuditi prije Svjetskog prvenstva. Za razliku od Kroosa i Modrića kojima bi se ugovor produljio na godinu dana, Asensio će isti dobiti na tri godine.

“Obojica su bliže odluci o ostanku nego odlasku. Real Madrid je vrlo optimističan što se tiče odluke Hrvata, a prilično optimističan kad je u pitanju Nijemac”, navodi se.

Modrić je u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka iz penala zabio RB Leipzigu čime je srušio rekord Lige prvaka postavši najstariji igrač koji je zabio s bijele točke. Real Madrid uspješno se plasirao u osminu finala najelitnijeg europskog natjecanja završivši prvi u skupini F.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
14.8 ° C
14.9 °
13 °
57 %
6.2kmh
20 %
Čet
15 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: