12.4 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Veliki obrat u Ateni, policija ima otiske prstiju osobe koja je izbola navijača: Navodno ga je ubio njegov sunarodnjak

Grčka je u šoku. Nakon smrti 29-godišnjeg navijača AEK-a koji je izgubio život u huliganskom obračunu na ulicama Atene, promijenila se percepcija Hrvata u očima prosječnog Grka.

Pročitajte još:

Reporter Marko Šepat za Dnevnik Nove TV javio se iz Atene i otkrio nove pojedinosti o tragičnom slučaju:

“Stanje u Ateni nije blagonaklono ni prema Hrvatima, ni prema grčkoj policiji. Nakon što smo dobili informaciju što se dogodilo u blizini AEK-ovog stadiona, stigli smo na lice mjesta i počeli snimati. Kada su shvatili da smo iz Hrvatske, Grci su se obrušili na nas i tražili nas kameru, ali snimatelj je uspio pregovarati, tek su uzeli karticu s kojom smo snimali”.

Grci su bijesni na policiju, koja je imala sve informacije od hrvatske i crnogorske policije, pa čak i registarske oznake navijača koji su ušli na grčki teritorij. Znali su čak i gdje će navijači biti smješteni.

Privedeni hrvatski navijači su odvedeni na DNA testiranje, ubojica je ostavio tragove na preminulom navijaču i sada se traži. Tijekom cijelog dana grčka policija provodi racije, priveli su sedmoricu navijača na granici sa Sjevernom Makedonijom, a jednog u busu prema Albaniji.

“Prema neslužbenim informacijama policija ima otiske ubojice, a navodno se radi o grčkom državljaninu”, otkrio je reporter Dnevnika Nove TV.

Podsjetimo, policija je privela 98 osoba, većina su Hrvati, ali među njima je bilo i grčkih državljana, odnosno navijača Panathinaikosa s kojima su navijači Dinama u prijateljskim odnosima.

Ipak to je još uvijek neslužbena informacija.

Svi privedeni sutra idu pred suca, kada će saznati hoće li na slobodu ili na mjesec dana u istražni zatvor.

Prije samo mjesec dana je sedam navijača PAOK-a dobilo doživotni zatvor zbog ubojstva navijača Arisa. To se dogodilo prije tri godine, tako da je i taj scenarij moguć.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.7 ° C
12.2 °
8.1 °
84 %
0.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
22 °
Čet
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: