15.8 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Zanimljiva poruka Luke Modrića nakon plasmana u četvrtfinale bacio navijače u trans

Pročitajte još:

Luka Modrić emotivno je doživio plasman Hrvatske u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Kapetan hrvatske reprezentacije oglasio se na Instagramu.

– Naš san se nastavlja – poručio je Modrić.

Poslije susreta nije skrivao oduševljenje, odmah se prisjetio i Rusije.

“Ne možemo mi bez drame. Presretni smo što smo u četvrtfinalu. Japan je nezgodna ekipa, nisu slučajno bili prvi u grupi. Jako su dobri trkački i fizički, mi nismo bili na našem nivou, ali dobro. Imali smo par dobrih šansi, da smo uspjeli prvi zabiti možda bi išlo u boljem smjeru, ali opet smo pokazali karakter. Livi je bio čudo danas.

Nismo igrali dobro pred kraj poluvremena kad su nam dali gol. U poluvremenu smo se dogovorili da se dignemo više gore i da se ne spuštamo s loptom na našu polovicu. Mi volimo dodavanjima doći u priliku, ovaj put smo više centrirali, imali smo Petkovića, Budimira i Livaju i shvatili smo da im tu radimo probleme. Jako teška i iscrpljujuća utakmica, ali najbitnije je da smo u četvrtfinalu.

“Skidam svima kapu, ali pogotovo Liviju, pokazao je kakav je golman. Odveo nas je u četvrtfinale. Vidjet ćemo tko nas čeka, nogomet je nepredvidiv, ali tko god dođe, mi smo sretni da smo tamo i s nestrpljenjem očekujemo četvrtfinalnu utakmicu. Bit ćemo na boljem nivou nego što smo bili danas. Četiri utakmice je igrala ista ekipa, nije to lako izdržati”, zaključio je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12.8 ° C
13.1 °
11 °
35 %
2.6kmh
0 %
Pet
13 °
Sub
10 °
Ned
10 °
Pon
10 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: