15.9 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Nova nesreća na Euru: Užasan pad ruskog beka kojeg pamti Hrvatska

Pročitajte još:

Europsko prvenstvo za sada donosi dosta scena koje nije lijepo vidjeti. Među njima, najviše se pamti drama koju je prošao Christian Eriksen u završnici prvog poluvremena utakmice svoje Danske i Finske, a liječnička intervencija na terenu morala je biti obavljena i u novom nastupu finskih reprezentativaca.

U novom slučaju, u susretu Finske i Rusije u St. Peterburgu, u prvom poluvremenu neugodno je ozlijeđen Mario Fernandes, 30-godišnji desni bek rodom iz Brazila koji igra za rusku reprezentaciju.

Na ubačaj s lijeve strane skočio je sa suparnikom Danielom O’Shaughnessyjem, od kojeg se u zraku odbio te s velike visine pao na leđa.
Nakon teškog pada, Fernandes je odnesen s terena i bio je zamijenjen sredinom prvog poluvremena. Liječnička ekipa imobilizirala mu je vrat koji je stradao nakon pada.

Još uvijek nije poznato koliko je ozbiljna ozljeda ruskog reprezentativca nakon prizora koji nisu izgledali obećavajuće.

Pad i ozljeda izgledaju jako loše, a Fernandes je travnjak napustio na nosilima. On je desni bočni moskovskog CSKA-a, koji je u tom klubu od 2012., a rusko državljanstvo dobio je dekretom Vladimira Putina.

Na SP-u prije tri godine postigao je gol kojim je Rusija u produžecima četvrtfinala SP-a osigurala penale protiv Hrvatske.

Ovo je, nakon srčanog udara Christiana Eriksena, zatim opasne posjekotine Timothyja Castagnea, zbog koje je morao na šestosatnu operaciju očne šupljine i zamalo ostao bez oka, te ružnog pada Benjamina Pavarda, već četvrta teška situacija na Euru.

Prvenstvo je inače počelo prije samo pet dana.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
14.8 ° C
14.9 °
13 °
57 %
6.2kmh
20 %
Čet
15 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: