18.7 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Nova transfer bomba: Gotovo je. Cristiano Ronaldo napušta Juventus!

Pročitajte još:

Portugalac je poručio Juventusu kako planira napustiti klub, a torinska momčad za njega traži oko 30 milijuna eura. To planiraju platiti Guardiola i njegov City, samo se čeka službena ponuda

Ovo ljeto možda je jedno od najluđih u povijesti kad su u pitanju transferi.

Leo Messi otišao je iz Barcelone nakon 21 godinu, City je oborio engleski rekord dovođenjem Jacka Grealisha, a potom zamalo i Harryja Kanea. Messijev transfer uzrokovao je i još jedan, ništa manji, pa bi tako Kylian Mbappe trebao postati igrač Real Madrida u transferu vrijednom sve do 180 milijuna eura.

“Cristiano Ronaldo neće više igrati za Juventus. Rekao je upravi i treneru Massimilianu Allegriju da više nije na raspolaganju. Očekuje se da će Ronaldo u petak doći u trening-kamp i pozdraviti se sa suigračima”, smatra Di Marzio.

Informaciju su uskoro preuzeli i potvrdili i ostali poznati talijanski novinari.

Ronaldo svim silama želi napustiti Juventus
Goalov novinar Romeo Agresti dodaje da je Ronaldo rekao svojim prijateljima kako više nikad neće zaigrati za Juventus.

U petak bi se trebao završiti cijeli transfer. Manchester City ponudio je Juventusu 30 milijuna eura i Juventus će to prihvatiti, dodaje isti izvor.

Ronaldo je već dugo nezadovoljan u Juventusu
Ronaldovo nezadovoljstvo u Juventusu kulminiralo je ovoga ljeta nakon neuspješne prošle sezone. Juventus je prošle sezone završio jedva četvrti u Serie A, ispao iz Lige prvaka u osmini finala te osvojio domaći kup i superkup.

Ronaldo je u Juventus stigao osvojiti Ligu prvaka, koju torinski klub nije osvojio od 1996. godine. U tome nije uspio i klub ga je odlučio pustiti zbog nezadovoljstva, ali i visoke plaće od 30 milijuna eura godišnje.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
21.7 ° C
21.8 °
18 °
43 %
1.5kmh
0 %
Ned
20 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: