6.8 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Novak Đoković poslao poruku: Čestitao ‘vatrenima’ na svemu, a posebno je istaknuo dvojicu

'Čestitke ovim momcima i cijeloj ekipi na još jednom sjajnom prvenstvu'

Pročitajte još:

Nogometaši Hrvatske neće drugi put u nizu igrati u finalu svjetskog prvenstva, u polufinalnom dvoboju u Lusailu Argentina je sinoć pobijedila s uvjerljivih 3-0 (2-0).

Julian Alvarez je postigao pogotke u 39. i 69. minuti, dok je Lionel Messi bio strijelac u 34. iz jedanaesterca.

U nedjeljnom finalu (16 sati) Argentina čeka pobjednika polufinalnog dvoboja Francuske i Maroka koji se igra u srijedu (20 sati). Hrvatska će u subotu igrati utakmicu za treće mjesto, u 16 sati, protiv poraženog iz drugog polufinala.

Bez obzira na ishod polufinala, “Vatrenima” je na dosad ostvarenom čestitao i Novak Đoković.

“Čestitke ovim momcima i cijeloj ekipi na još jednom sjajnom prvenstvu”, napisao je srpski tenisač uz priloženu fotografiju zagrljenih Lovrena i Modrića te kasnije čestitao i Argentincima na ulasku u finale.

nolo1

Đoković nema problema s time da javno izrazi svoje simpatije prema Hrvatskoj, isto je učinio i prije četiri godine kada smo osvojili srebro. Nekoliko mjeseci ranije u Miamiju se susreo s Rakitićem, Modrićem, Kovačićem i Perišićem.

– Prije svega, o Luki Modriću mislim sve najbolje. Iz srca sam navijao za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Znam da su ratne rane mnogima još svježe. Ali sport se mora držati podalje od politike. Oni su nam prvi susjedi, i Hrvatska i Srbija i BiH i Makedonija, i nekako ih gledam kao svoje – izjavio je Đoković prije četiri godine, pa je u njegovu, zamislite, obranu morao i otac Srđan.

– To je kućni odgoj. Nema uspješnog društva bez uspješne obitelji. Uništili su nam obitelj i zato nam se puno loših stvari događa. Pa u čemu je problem što je on navijao za Hrvatsku? Pa oni su nam susjedi. Oni su njegovi prijatelji, nogometaši ‘kockastih’. Navijao je za svoje prijatelje. Moramo više prestati s tim obračunima.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
89 %
2.1kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: