26.2 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Novi show s bocama na Euru: Pogledajte što je zbunjeni Morata radio sa bocama Heinekena i Coca Cole

Pročitajte još:

Španjolac Alvaro Morata sudjelovao je na press konferenciji uoči utakmice Španjolske i Poljske na Euru koju igraju u subotu od 21 sat.

Ispred Morate su se našle boce Coca-Cole i boca vode. Morata se ispred kamera zbunio. Djelovalo je kao da nije znao što radi. Neko vrijeme je gledao u boce pa odlučio skloniti vodu. Potom ju je vratio.

Nikome nije jasno što je htio postići Juventusov napadač.

Od početka Eura nekoliko je igrača napravilo show sa sponzorskim bocama i naljutilo UEFA-u. Cristiano Ronaldo, Paul Pogba i Manuel Locatelli uspjeli su u posljednjih nekoliko dana doći na naslovnice medija zbog načina na koji su se ophodili sa sponzorima Europskog prvenstva.

Podsjetimo, najveća zvijezda portugalske nogometne reprezentacije, Cristiano Ronaldo, na press konferenciji prije prve utakmice na Europskom prvenstvu je sa stola maknuo dvije bočice Coca-Cole, jednog od sponzora Eura, a potom je izvadio svoju bocu vode i okupljenima poručio: ‘Pijte vodu.’

Ronaldovo micanje bočica Coca-Cole sa stola na press konferenciji imalo je jako neugodne posljedice za tog američkog proizvođača gaziranih pića.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
26.6 ° C
26.9 °
24.3 °
34 %
3.6kmh
0 %
Pon
24 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
21 °
Pet
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: