3.9 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

O NJEMU BRUJI NOGOMETNI SVIJET: Pogledajte kako je i talijanski heroj pomaknuo boce Coca-Cole

Pročitajte još:

Talijanski nogometaš zabio je dva pogotka protiv Švicarske te je proglašen igračem utakmice. Poslije susreta otišao je na presicu te, i prije nego što je sjeo, odlučio pomaknuti sponzorske bočice Coca-Cole

Nastavlja se “obračun” nogometaša protiv sponzora EURO-a. Nakon što je Paul Pogba maknuo bocu piva sa stola na konferenciji za medije, a Cristiano Ronaldo bočice Coca-Cole, slično je sada napravio i Talijan Manuel Locatelli.

Veznjak Sassuola je za reprezentaciju debitirao prije samo devet mjeseci, a sada je s dva gola protiv Švicarske postao heroj Italije.

Nije poznato je li to napravio kako bi se značajnom gestom pridružio Ronaldu, čije je micanje boca Coca-Cole toj kompaniji donijelo milijarde dolara gubitka, te Paulu Pogbi, koji je sa stola odstranio boce sponzorskog Heinekena, ili je Locatelli to napravio samo kako bi ispred sebe postavio piće koje preferira.

Ronaldo je ovo napravio kao pobornik zdravog života, a Pogba jer je musliman kojem smeta alkohol.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
4.3 ° C
6.6 °
0.8 °
88 %
0kmh
0 %
Pet
14 °
Sub
10 °
Ned
7 °
Pon
9 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: