14 C
Zagreb
Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Perišić se oglasio: Tko zna, možda još zaigram na ovom Euru

Pročitajte još:

Hrvatska će bez Ivana Perišića morati u osmini finala Eura protiv Španjolske, nakon što je hrvatski ofenzivac bio pozitivan na koronavirus.

Kasno sinoć je objavljeno da Ivan Perišić propušta Španjolsku jer je dobio koronavirus. Hrvatski napadač se nalazi u desetodnevnoj izolaciji u hotelu u Rovinju, a odlučio se javno oglasiti.

– Kako što svi već znate, pozitivan sam na korona virus. Hvala svima na porukama podrške. Osjećam se dobro, ali jako sam tužan jer sutra neću moći pomoći Hrvatskoj. Na krilima podrške nevjerojatnih navijača, siguran sam da će momci odigrati sjajnu utakmicu. I tko zna, možda zaigram još na ovome Euru – napisao je Perišić na Instagramu.

‘Perišić ima blage simptome, a nemoguće je otkriti gdje se zarazio’, kazao je danas glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, dodavši kako se Vatreni nisu obvezni prije utakmice sa Španjolskom dodatno testirati.

“Ivan se osjeća dobro, ima blage simptom. Jučer je imao bolove u leđima zbog čega smo ga odmah izolirali i prije nego što su stigli rezultati testa,” kazao je glasnogovornik HNS-a i naglasio kako će krilni igrač Intera sada proveti 10 dana u samoizolaciji, a zbog zaštite podataka nije mogao otkriti je li se cijepio.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
14 ° C
14.9 °
11.4 °
74 %
3.6kmh
0 %
Pon
23 °
Uto
23 °
Sri
18 °
Čet
20 °
Pet
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9291
GBP
1,1661
CHF
1,0265
CNY
0,1284
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: