20.4 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Schumachera bliski prijatelj posjećuje dvaput mjesečno: Ne želim ga ostaviti samog

Pročitajte još:

Neću ga ostaviti samog. Njegova obitelj i imamo mnogo zajedničkih uspomena, otkrio je predsjednik Međunarodne automobilističke federacija Jean Todt na pitanje o Schumacheru

Lewis Hamilton je u listopadu prošle godine srušio rekord Michaela Schumachera za najviše pobjeda u Formuli 1, no Nijemac je i dalje ostao ‘pojam’ tog sporta i zauvijek će ostati kao takav.

Tek nekoliko dana nakon Božića 2013., nastradao je na skijanju u francuskim Alpama. Inače iskusan skijaš, odlutao je sa staze, pao i udario glavom u stijenu. Kaciga mu je spasila život, ali je svejedno bio teško ozlijeđen. Dvaput su ga operirali i stavili u umjetnu komu, a njegovo lice u javnosti otad nismo vidjeli.

No, neke mu bliske osobe izvan kruga obitelji ipak imaju prilike dolaziti u posjet, piše Večernji list.

Među njima je nekadašnji predsjednik Ferrarija, za koji je nastupao Schumacher u zlatnim danima karijere. Jean Todt, sadašnji predsjednik Svjetske automobilističke federacije (FIA), posjećuje Michaela bar dvaput mjesečno.

“Ne želim ga ostaviti samog. Njega, Corinu i obitelj. Proživjeli smo toliko toga zajedno. To je dio nas i nastavlja se”, otkrio je Todt.

Bivši vozač vratio je svijest u lipnju prošle godine, ali još je prikovan za krevet. Trenutačno se nalazi u obiteljskom domu na jezeru Ženeva, daleko od očiju javnosti.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
20.4 ° C
21.1 °
18.2 °
51 %
6.2kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °
Uto
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: