12.5 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Slovenski mediji ‘razapeli’ svoju reprezentaciju: Nemoć i bolan sat. Dobro smo i prošli protiv svjetskih doprvaka

Pročitajte još:

Hrvatska je na Poljudu nadigrala Sloveniju (3:0) u kvalifikacijama za SP u Kataru, a slovenski mediji nisu skrivali razočarenje predstavom svoje reprezentacije

Hrvatska je s kamatama naplatila Slovencima poraz na startu kvalifikacija. Vatreni su pružili sjajnu predstavu te su golovima Livaje, Pašalića i Vlašića donijeli našoj reprezentaciji tri boda i prvo mjesto u skupini. Slovenska javnost nadala se da bi njihova nacionalna vrsta mogla opet iznenaditi Hrvatsku, ali uslijedilo je bolno prizemljenje.

Pred 16.237 gledatelja na Poljudu Hrvatska je dominirala protiv Slovenije od prve do posljednje minute te joj uzvratila za neugodan poraz sa starta kvalifikacija u ožujku u Ljubljani.

Hrvatska je zabila tri gola, a Slovenija je i dobro prošla, kako je nakon utakmice rekao Matjaž Kek. Slovenija je na Poljudu izgledala razbijeno i nemoćno i ne čudi razočaranje slovenskih medija.

“Ništa od borbe, Slovenija napušta Split potpuno nadigrana, jedino je Jan Oblak spriječio još gori poraz. Dobili smo u Splitu ozbiljnu nogometnu lekciju, već nakon prvih minuta bilo je jasno da će biti izuzetno teško. Pobjeda naših južnih susjeda je bila glatka, ali je mogla biti i mnogo veća. Izbornik Matjaž Kek mora riješiti brojna pitanja jer ovo što Slovenija prikazuje u kvalifikacijama je iznimno loše”, piše Nogomania.

Na sličnom tragu je i Žurnal24:

“Slovenska reprezentacija nije bila dorasla aktualnim svjetskim viceprvacima. Naši igrači su došli ohrabreni pobjedom u Ljubljani na početku kvalifikacija, ali Hrvati su ti koji su sad zasluženo pobijedili. Bezopasni Slovenci nisu ispalili praktički ni jedan opasan udarac i sada zaostajemo šest bodova.”

List Delo u prvi plan je isturio Ivana Perišića.

“Profesor Perišić organizirao je bolan sat na Poljudu, Katar je sve dalje”, naslov je njihovog izvještaja uz dodatak:

“Slovenija je bila potpuno nemoćna u Splitu.”

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
11.4 ° C
12.7 °
6.1 °
49 %
2.1kmh
20 %
Pet
15 °
Sub
9 °
Ned
9 °
Pon
11 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: