10.8 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Šokantna objava na Rebićevom profilu: Prozvao Zlatka Dalića? ‘Zadnje dvije, tri godine igramo kao go*no’

Pročitajte još:

Hrvatska je prije dva dana ispala s Eura od Španjolske (5-3), a jedan od onih koji je dobio najviše kritika za lošu izvedbu je Ante Rebić.

Rebić je uredno dobivao prilike kod Zlatka Dalića na prvenstvu, ali bio je u podosta lošoj formi i svakako je razočarao, ali najgori trenutak svakako je bio onaj u osmini finala protiv Španjolske. Rebić je bio tragičar utakmice jer je u trenutku kada su Španjolci krajem prvog dijela zabili gol za izjednačenje, mijenjao kopačke izvan terena.

Rebića su zbog toga vrlo žestoko kritizirali i mediji i stručnjaci i treneri, a navodno je dobio jezikovu juhu i od izbornika Zlatka Dalića i od kapetana Luke Modrića.

6918633

“Nakon svega nije ni bitno tko je ‘krivac’, činjenica je da smo zadnje 2-3 godine sranje (emoji)… Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV-a; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! ‘Zajedno smo jači’ #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih – Hrvatska”, napiosao je Rebić uz snimku svog izlaska iz igre za vrijeme prekida (gol-aut), čime je vjerojatno želio objasniti da nije napustio teren za vrijeme igre.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.4 ° C
9.8 °
6 °
76 %
3.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: