9.1 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Srbi popljuvali Torcidu, izbio teški skandal: ‘Stoka! Oni su najveća sramota hrvatskog nogometa’

Pročitajte još:

Veliki stručnjak inzistirao je na registriranju poruka mržnje čija je tema njegovo podrijetlo, te je inzistirao na tome da je napola Hrvat, polu Crnogorac, a ne Srbin, kako je naglašeno.

Nakon nedjeljnog remija Osijeka i Hajduka (1:1), neposredno prije nego će Nenad Bjelica dati izjave za kamere Arena Sporta, Torcida koja je ostala na stadionu kako bi domaći navijači prvo napustili stadion, a onda tek oni, vrijeđala je osječkog trenera.

“Bjelica Srbine, čakija ti ne gine”, skandirala je Torcida.

‘Jeste li čuli? Hoćete li ovo notirati? Da znate, pola sam Hrvat, a pola Crnogorac”, vikao je Bjelica prema novinarima.

Ovaj incident odjeknuo je susjednom Srbijom. Događanja iz Gradskog vrta prenijeli su svi tamošnji mediji, a Alo je u utorak objavio i dosta žestok komentar.

“STOKA Splitska Torcida u Osijeku udarila na pravoslavlje preko domaćeg trenera Nenada Bjelice”, naslov je teksta na njihovom portalu.

“‘Pape i dida bili su Torcida’, stihovi su navijačke himne fanova Hajduka, ali je očigledno da ni otac ni djed nove generacije nisu naučili nekim osnovnim postulatima. Potvrda je posljednji događaj iz Osijeka poslije utakmice domaćeg tima i “bilih” (1:1)”, započinje tekst nakon čega opisju što se dogodilo.

“Neugodna situacija pogodila je trenera Osijeka, izbacila ga iz takta, kako i ne bi. Bio je uzbuđen, potresen…Ali nije prešutio pošto je odradio javljanje”, pišu i prenose riječi Nenada Bjelice, a potom zaključuju:

“Isfrustrirani dijelovi jedne od najstarijih i najpoznatijih navijačkih grupa pali su na ispitu. Hajduk je desetljećima (posljednja titula 2005., Kup 2013.) u neviđenoj krizi, prije svega rukovođenja. Ujedno je i najveća sramota hrvatskog nogometa pošto je u Europi ispadao od Libereca, Dila Gori, Gzire, Tobola, pa Torcida ne bira način da iskali bijes. Bjelica se posljednji našao na udaru možda zbog činjenice da je bolji trener od deset posljednjih Hajdukovih – zajedno!”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
10.4 ° C
12.8 °
7.1 °
70 %
2.6kmh
75 %
Čet
11 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: