7.9 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Bijesni radnik, kojega šef nije isplatio, sjekirom je demolirao Audi no okomio se na krivo vozilo

Pročitajte još:

Sjekirom dužine oštrice 20 centimetara udarao je po automobilu te razbio stakla, panoramski krov i udubio lim sa svih strana Audija

Podignuta je optužnica protiv Elvisa (44), koji je u srpnju u Bračunovoj ulici u Zagrebu sjekirom demolirao skupocjenu limuzinu, automobil Audi A8 3.0 TDI Quattro u vlasništvu poduzeća Good and fast, piše Danica.hr.

Prema optužnici, on je “sjekirom dužine oštrice 20 centimetara udarao po tom automobilu te razbio stakla, panoramski krov i udubio lim sa svih strana Audija te je time počinio kazneno djelo protiv imovine – oštećenjem tuđe stvari”. Tužitelji za njega traže 10 mjeseci uvjetnog zatvora.

Elvis je policiji odmah sve priznao te je rekao kao je to učinio jer mu vlasnik tvrtke i automobila duguje više plaća i ne želi mu ih isplatiti, javlja Danica. No, tijekom istrage ispostavilo se kako se nesretni Elvis iskalio na automobilu drugog vlasnika koji je ni kriv ni dužan za njegove nevolje.

”Nikad u životu nisam vidio tog muškarca. Imam rent-a-car kuću i taj auto je bio u renti”, ispričao je M.G. za 24 sata.

”Čovjek se došetao do automobila, nosio je sjekiru preko ramena. Odjednom je samo krenuo lupati automobil sjekirom, razbio je sva stakla i dobro oštetio karoseriju… Htio je potpuno smrskati automobil! Kad je završio sa razbijanjem, sjeo je na travu kraj automobila, pozvao policiju i uredno čekao. Policija je stigla po njega i odvezla ga, nije se uopće opirao. Kad je vlasnik automobila došao bio je neugodno iznenađen cijelom situacijom, gledao je svoj automobil i nije se prestao čuditi”, ispričao je svjedok demoliranja Audija iz srpnja na Črnomercu u Zagrebu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.6 ° C
9.4 °
3.6 °
87 %
1.5kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: