20.8 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Brnabić: ‘Hrvati su opsjednuti Vučićem i to je zastrašujuće. Ne mogu odlučiti je li on peder ili švaler’

Pročitajte još:

Brnabić je ove izjave dala nakon što je novinar Darko Hudelist u Nedjeljom u dva rekao da je Vučić prije 30 godina “imao djevojku Hrvaticu”, a da ta veza nije funkcionirala zato što je on Srbin

Hrvatska javnost i političari nikako da s naslovnih strana skinu vijesti o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Sada su upali i u vlastitu zamku, pa nikako da se dogovore sami sa sobom je li Vučić peder ili švaler. Opsjednutost je tolika da je istovremeno smiješna, tužna i zastrašujuća, poručila Ana Brnabić, predsjednica Vlade Srbije u emisiji Hit tvit, prenosi Kurir.

Brnabić je komentirala kako hrvatski mediji “razvlače Vučića”.

– Neverovatno koliko se opsesivno bave Vučićem, zbog neke neuzvraćene ljubavi od prije 30 godina. To je smiješno i užasno tužno i zastrašujuće. Nije dovoljno što su mu ubili dedu, pradedu, stričeve, to što su ustaše ubile veći dio njegove rodbine. To nije njima dovoljan razlog, nego su našli neku neuzvraćenu ljubav, objasnila je Brnabić u emisiji Hit tvit, a prenio Kurir.

Ana Brnabić ovo je komentirala nakon gostovanja Darka Hudelista na Nedjeljom u 2 gdje je on kazao kako je ”Vučić prije 30 godina imao djevojku Hrvaticu, a da ta veza nije funkcionirala zato što je on Srbin te da zbog toga Vučić vuče frustracije”.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
16.6 ° C
16.8 °
13.6 °
59 %
2.6kmh
0 %
Uto
24 °
Sri
22 °
Čet
23 °
Pet
13 °
Sub
11 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: