16.2 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Danijela Dvornik čudi se aktualnim modnim trendovima: ‘Gaće se nose kao kupaći kostimi’

Pročitajte još:

Blogerica i influencerica Danijela Dvornik (54) ljeto provodi u svojoj kući u Sutivanu na Braču, a vrijeme provodi odlazeći u teretanu i na plažu. Na Instagramu je objavila kako je primijetila nove modne trendove koji joj se baš ne sviđaju.

Mnogima je poznato kako Danijela Dvornik ljetne mjesece provodi u obiteljskoj kući Dvornikovih u Sutivanu na Braču. Vrijeme joj je ispunjeno odlaskcima do obližnje plaže, a ne zapostavlja ni redovito vježbanje. Pratiteljima na Instagramu otkrila je što je trenutno frustrira.

‘Došlo neko vrijeme kada se spavaćica nosi kao dnevna haljina, pidžama kao komplet za na plažu, kućni ogrtač kao večernja toaleta, kućne papuče kao cipele, a gaće, body, grudnjak kao kupaći kostimi?!’, napisala je blogerica na priči uz hashtag ‘zbunjena sam’.

1505029
Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Danijela je nedavno bila u posjetu Istri, gdje si je dala malo oduška. ‘Ovdje u Istri je gužva kao u srcu sezone pa sam malo dala sebi oduška i pravila se skupa sa svim turistima kao da korone nije nikada ni bilo. Sve je bilo posve normalno, šušur, gužve u restoranima i kafićima, masa ljudi kojima je evidentno dosadila karantena i ostale gluposti. Osjećao se normalan život. I baš mi je to trebalo’, napisala je pored fotografije na kojoj sjedi okružena cvijećem.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.8 ° C
17.7 °
13.7 °
46 %
1.5kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
24 °
Uto
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: